Link-uri sponsorizate

Boli ginecologice frecvent intalnite Vaginita Metritele Ulceroase si Leucoreea


7634 vizualizari
Boli ginecologice frecvent intalnite Vaginita Metritele Ulceroase si Leucoreea 2017
Link-uri sponsorizate
Multe dintre noi, femeile, sufera la un moment dat de una din multitudinea de boli ginecologice. Este bine sa fim informate si sa stim cate putin despre fiecare. In acest articol discutam despre Vaginita, Metrita Ulcerata si Leucoree. 
1-Vaginita (colpita)
Este o inflamatie a vaginului, insotita si de inflamatia vulvei. Apare de la germenii banali, ciupercile sau candida. Se manifesta prin usturime, dureri ale vaginului, intensificate prin urinare si de raporturile sexuale. Pentru a trata aceasta afectiune puteti face spalaturi cu:
-flori de galbenele-spalaturi cu 10% flori, la 1-2-5 l apa, pentru o spalatura;
-iasomia si lamaita-spalaturi cu infuzie 10% flori la 1 l de apa, pentru o spalatura;

2-Metrite ulcerate
Sunt inflamatii ale uterului si, de obicei si ale anexelor, deoarece inflamatia intereseaza, in grade diferite, atat uterul cat si trompele, ovarul. Cauza inflamatiilor este microbiana:gonococi, stafilococi, streptococi. Se manifesta prin dureri ale abdomenului inferior, ale regiunii lombare, fiind exagerate de eforturile de urinare si scaune. Se indica ceaiuri , spalaturi din galbenele si coada soricelului.

3-Leucoree
Este o scurgere cu aspect murder, cenusie sau verzuie, in starile de infectie date de idversi agenti patogeni. Se indica ceaiuri, spalaturi si irigatii. Ceaiuri se pot face din traista ciobanului si urzica moarta alba si se beau 2 cani pe zi, timp de 4-5 zile. Spalaturi si irigatii se pot face din iasomie, lamaita, flori de galbenele, flori de musetel.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu