Link-uri sponsorizate

Betisoarele de urechi bune sau nu pentru copilul tau


15436 vizualizari
Betisoarele de urechi bune sau nu pentru copilul tau 2017
Link-uri sponsorizate
Igiena bebelusului tau este foarte importanta mai ales in primele luni de viata. Ca si pielea, ochisorii, nasucul si urechiusele micutului sau micutei tale incep sa se adapteze la mediul inconjurator si din cauza aceasta sunt foarte sensibile.
Ceara din ureche, desi de multe ori inestetica, va fi eliminata singura, fara a va ajuta de betisoarele de urechi, care reprezinta instrumente nesterile. Atunci cand urechile bebelusului tau prezinta un exces de ceara care cauzeaza probleme, vor aparea semne precum: auz ingreunat, disconfort la nivelul urechii, mancarime, durere si senzatii de tiuit.
Simpla introducere a bastonasului in ureche poate lovi timpanul. Acesta este principalul organ care, prin vibratiile sale fiind o membrana elastica transmite informatii catre centrul nervos, care le transforma si noi le percepem ca atare. De aceea, atunci cand leziunile produse de betisoarele pentru urechi devin frecvente, ele pot conduce, in timp, la pierderea auzului.
In vederea asigurarii igienei urechii, aceasta va fi facuta cu ser fiziologic in pavilionul urechii. Nu introduceti apa in ureche si nici nu o spalati cu sapun sau sampon intrucat poate afecta timpanul, creand un mediu umed. Picaturile pentru urechile bebelusilor ar putea reprezenta o alternativa la curatarea acestora. Cu toate acestea, pentru a evita asumarea unui anumit risc incercati sa va consultati medicul pediatru care va va recomanda solutia viabila pentru igiena urechilor nou-nascutului.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu