Link-uri sponsorizate

Beneficiile calciului pentru organismul copiilor


2474 vizualizari
Beneficiile calciului pentru organismul copiilor 2017
Link-uri sponsorizate
Calciul este un aliat de nadejde cand vine vorba de minte, corp si spirit. Calciul are foarte multe beneficii si fiecare dintre noi ar trebui sa abuzam la maxim de el. Beneficiile surprinzatoare ale calciului: este foarte eficient pentru oase puternice, pentru slabire si mai ales ajuta foarte mult sa avem o inima sanatoasa.

Cele mai bune surse de calciu sunt produsele lactate, legumele verzi, cerealele si sucurile naturale.

Iata cateva beneficii ale calciului:

1. Calciul te ajuta sa ti kilogramele la distanta. Atunci cand corpul simte un deficit de calciu, produce un hormon care stimuleaza productia de grasimi.

2. Calciul iti protejeaza inima. Daca nu beneficiezi de calciu destul, s-ar putea sa ai probleme legate de presiunea sangelui si cu tensiunea.

3. Calciul imbunatateste starile menstruale. Consumul de produse lactate poate reduce intensitatea durerilor menstruale cu pana la 50%.

4. Calciul ne protejeaza asupra cancerului de colon.

5. Calciul ne mentine dintii sanatosi.

Lipsa calciului din alimentatie nu are simptome specifice. Corpul isi asigura calciul necesar preluandu-l din oase. Nivelul scazut de calciu din sange ( hipocalcemia ) nu este rezultatul unei deficiente, ci este pus pe seama tratamentelor medicamentoase.

Hipocalcemia poate genera simptome precum amortirea degetelor, crampe musculare, convulsii, letargie, apetit scazut si confuzie.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu