in

Un McLaren F1 din 1997 a fost scos la vanzare de un dealer de masini clasice. Masina are doar 200 de kilometri la bord!

Potrivit autoexpress.co.uk, o masina McLaren F1 din 1997 a fost scoasa la vanzare de un dealer de masini clasice. Modelul nu a fost condus niciodata pe drumurile publice si are doar 239 de kilometri in bord, acestia fiind facuti de pilotii de teste.

McLaren F1 a devenit rapid una dintre cele mai populare masini din lume, iar acest model a fost foarte apreciat in special in randul barbatilor. Avand in vedere ca productia este una limitata, valoarea acestei masini este una destul de mare.

Un McLaren F1 din 1997 a fost scos la vanzare de un dealer de masini clasice. Masina are doar 200 de kilometri la bord!
Citeste tot articolul aici: Un McLaren F1 din 1997 a fost scos la vanzare de un dealer de masini clasice. Masina are doar 200 de kilometri la bord!“>Un McLaren F1 din 1997 a fost scos la vanzare de un dealer de masini clasice. Masina are doar 200 de kilometri la bord!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Gabriel Armeanu

Cu o experienta in online de peste 8 ani, desfasurata in multe domenii printre care si zona de comert electronic, Gabriel Armeanu este Co-Proprietar si Project Manager www.copiisimamici.ro.

Leave a Reply

BALÁZS HAJÓS A FOST NUMIT VICE PRESEDINTE AFFILIATE SALES, PENTRU AMC NETWORKS INTERNATIONAL – EUROPA CENTRALA SI DE NORD

FOTO: Cele mai frumoase modele de motociclete din toate timpurile