in

Interviu Adrian Mitu (pictor in cafea): „Efectul pe care-l ai asupra oamenilor din jur poate fi cel mai important si de apreciat lucru”

Adrian Mitu, pictor in cafea

 

Se spune ca ideile bune incep cu o cafea buna, insa Adrian Mitu a descoperit arta in cafea. Pasiunea si arta vorbesc aceeasi limba pentru pictorul in cafea, iar Adrian este hotarat sa-si indeplineasca visul din copilarie.

Totul a inceput cand era mic, spune el, cand a descoperit pictura ca tehnica in cadrul unei ore de desen. Treptat, a inceput sa descopere o lume fascinanta, c…

Interviu Adrian Mitu (pictor in cafea): „Efectul pe care-l ai asupra oamenilor din jur poate fi cel mai important si de apreciat lucru”
Citeste tot articolul aici: Interviu Adrian Mitu (pictor in cafea): „Efectul pe care-l ai asupra oamenilor din jur poate fi cel mai important si de apreciat lucru”“>Interviu Adrian Mitu (pictor in cafea): „Efectul pe care-l ai asupra oamenilor din jur poate fi cel mai important si de apreciat lucru”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Gabriel Armeanu

Cu o experienta in online de peste 8 ani, desfasurata in multe domenii printre care si zona de comert electronic, Gabriel Armeanu este Co-Proprietar si Project Manager www.copiisimamici.ro.

Leave a Reply

FOTO: Cele mai frumoase modele de motociclete din toate timpurile

Cum sa devii mai echilibrat, in fiecare zi