Link-uri sponsorizate

Avortul Avort natural versus avort artificial


7618 vizualizari
Avortul Avort natural versus avort artificial 2017
Link-uri sponsorizate
Semnele unui avort. Avortul reprezinta intreruperea sarcinii, pe cale naturala sau artificiala. Avortul artificial are loc cand oul fecundat sau embrionul este scos din trompa, prin administrarea unor substante sau prin retragerea fatului prin operatie.

Avortul natural este atunci cand trupul nostru avorteaza spontan, pana la 5 din 6 sarcini, foarte devreme, chiar atat de devreme incat nici nu-ti dai seama ca esti insarcinata.

Avortul nu prezinta pericole pentru mama si este foarte putin probabil ca aceasta sa nu mai poata avea copii mai tarziu. Fiecare femeie are dreptul sa aleaga, pentru ca fiecare copil sa fie dorit sau mai putin dorit. Avortul legal fata de avortul ilegal salveaza vieti, pentru ca multe femei mor din cauza avorturilor periculoase si ilegale.

Cateodata avortul nu este facut din cauza unei sarcini nedorite, ci deoarece viata femeii sau a fatului este in pericol daca sarcina progreseaza. Spre exemplu o femeie cu serioase probleme de inima ar putea sa nu faca fata stresului provocat de sarcina asupra inimi.

Femeia care sufera de timpul-sarcinii-a951.html" nume="Diabetul gestational">diabet avansat, sarcina ii poate cauza complicatii foarte serioase atat ei cat si fatului. Daca se iveste o sarcina nedorita, gandeste-te cat mai devreme posibil daca vrei sa continui sau nu sarcina. Un avort este mult mai putin complicat la inceputul sarcini.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu