• 2017 - Supa de pui

    Supa de pui



    Ingrediente supa :500 g carne de pui 2 morcovi 1 patrunjel 1 telina 1 ceapasare, patrunjel verde.Mod de preaparare:Carnea de pui se pune la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce se aduna toata spuma formata se adauga ceapa si legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierband in continuare in jur de 45-50 minute. Cand carnea de pui si legumele (morcovul in special fierbe mai incet) sunt ...

  • 2017 - Supa de conopida

    Supa de conopida



    Ingrediente:- 1 conopida mai micuta (600-700 g),- 2 ardei grasi rosu/verde,- 2 cepe,- 1 morcov,- 1 pastarnac,- 1 cartof,- 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de marar,- 2 linguri smantana,- 4 linguri ulei,- sare, piper, 1 lingurita vegeta/delikatMod de preparare: Legumele se spala si se curata. 1. Se pun la fiert in 2 litri de apa rece cu conopida taiata buchetele si lasati ...

  • 2017 - Supa cu clatite

    Supa cu clatite



    Studiile au aratat ca supa este foarte buna pentru sanatate fiind preparatul de baza pentru diverse cure de slabire, raceli. Este indicat ca o supa sa fie data in clocot inainte de a fi servita.Ingredientele necesare pregatirii supei cu clatite:- carne de pasare sau vita- 2 oua- 200 g de faina- 250 ml de lapte- sare, piper,- 1 legatura de patrunjel- 2 linguri de uleiMod de preparare:1.Supa ...

3 articole in categoria Supe