• 2017 - Dorada in aluat

    Dorada in aluat



    Ingrediente:- 2 pesti dorada- 2 lamai- un ou- 100 g amidon- seminte de cereale- ulei- sare- piper - 400 g faina- 100 g untCum se prepara:Pestele se curata si se lasa la scurs. Se stropeste cu zeama de lamaie amestecata cu ulei, sare, piper atat in interior cat si in exterior. Se da la rece, acoperit aproximativ 30 de minute.Aluatul se prepara amestecand ingredientele pana se obtine ...

  • 2017 - Somon cu sos alb si spanac

    Somon cu sos alb si spanac



    Ingrediente:- 8 fileuri de somon- sare - piper- cimbru verdePentru sos:- 3 linguri faina- nucsoara- 400 ml lapte- o legatura ceapa verde- un kg spanac- zeama de la 2 lamai- o lingurita zahar- ulei de maslineCum se prepara:Se stropeste somonul cu suc de lamaie si se da la rece.Pentru sos se topeste untul, se adauga faina, sarea, se amesteca bine si, la final, se pune laptele caldut. ...

  • 2017 - Pastrav la cuptor

    Pastrav la cuptor



    Ingrediente:- 1 kg pastrav- 200 ml vin alb- 1 ceapa- 100 g unt- cimbru- patrunjel verde- sare- piper- zeama de lamaie Mod de preparare:Curatati pastravii si spalati-i sub jet de apa rece.Cand ati terminat asezati-i intr-o tava lasand putina distanta intre pesti.Fierbeti vinul cu putina sare si piper si turnati-l peste pastrav.Clocotiti doua pahare de apa si adaugati-le in tava.Adaugati ...

  • 2017 - Peste cu paste si cu sos pesto

    Peste cu paste si cu sos pesto



    Ingrediente:- 4 fileuri de peste ( salau, stiuca sau peste oceanic)- 2 dovlecei - 5-6 rosii cherry- 300 g spaghete- 2 catei de usturoi- 2 linguri ulei- oregano uscat- rozmarin- piper rosu boabePentru sosul pesto:- 2 cani cu frunze de busuioc proaspat- 50 g parmezan ras- 4 linguri ulei de masline- 2 linguri nuci macinate- 3 catei usturoi macinat- sare- piperCum se prepara pestele ...

  • 2017 - Crap in sos de smantana

    Crap in sos de smantana



    Ingrediente crap in sos de smantana:- 800 g crap- 50 g unt- 100 ml ulei - 2 linguri de pesmet- 1 pahar cu smantana- 100 ml vin alb - 300 g ciuperci- 1 legatura patrunjel- sareMod de preparare a crapului in sos de smantana:Taie ciupercile in felii si caleste-le usor in putin unt topit. Unge un vas cu restul de unt si tapeteaza-l cu pesmet. Aseaza bucatile de peste condimentate cu ...

  • 2017 - Peste la cuptor

    Peste la cuptor



    Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a prepara peste la cuptor:Ingrediente: - 1,5 kg de peste - 3 morcovi- o lingura de ulei - 2 rosii- 3 cepe- un varf de lingura de piper- sare- o lingura de busuiocMod de preparare:1. Pestele dupa ce este curatat trebuie lasat o jumatate de ora la sarat.2. Morcovii se taie rondele3. Ceapa fidelute4. Intr-un vas adanc se pun morcovii, ceapa ...

6 articole in categoria Retete cu peste