Manuale de utilizare | Comunicate De Presa | Parteneri
   Dulciuri
Articole din categoria Dulciuri

Dulciuri

Afla cele mai noi retete culinare de dulciuri, dulciuri facute in casa, prajituri, prajitura, prajituri de casa, dulciuri de casa, retete de dulciuri, retete culinare prajituri
25 articole in categoria Dulciuri
Link-uri sponsorizate
Bucuresti, 2016 - Ecler cu ciocolata

Ecler cu ciocolata


Ingrediente:- 100 g margarina- 125 g faina- 1/2 lingura sare- 125 ml apaCrema de ciocolata:- o cana lapte rece- 3 linguri zahar- 2 linguri cacao- 1 lingura cu varf faina- esenta rom- 50 g unt- 300 ml frisca batutaGlazura:- 4 linguri cacao- 6 linguri apaCum se prepara:Se pune margarina cu apa si sarea la foc. Cand da in clocot se adauga faina si se amesteca bine (sa nu fie pe foc). Se fierbe putin la foc mic. Se ia de pe foc si se raceste (intr-o cratita cu apa ). Cand este aproape rece se adauga pe rand ouale. Se pune in tava sub forma de bastonase si se da la foc potrivit pentru 30 minute si se poate deschide cuptorul doar dupa 20 minute. Dupa ce se racesc se taie in doua ...
Bucuresti, 2016 - Galuste cu prune

Galuste cu prune


Ingrediente:- 400 g cartofi- 100 g faina- 5 linguri zahar- 8 prune- 50 ml ulei- pesmetCum se prepara:Se fierb cartofii curatati de coaja si taiati in cubulete. Dupa ce au fiert se piseaza si se dau prin masina de tocay.Cand s-au racit se amesteca cu faina si o lingura de zahar. Coca va fi un pic moale si putin lipicioasa. Se imparte in 8 parti.Se curata prunele de samburi si in locul acestora se pune putin zahar. Mainile se uda cu apa. Se ia cate o bucata de coca in mana si se intinde un patrat cat sa incapa o pruna. Se rotunjeste in mana astfel incat pruna sa fie uniform acoperita.Se pune la fiert o cratita cu suficienta apa cat sa acopere galustele. Cand a inceput sa clocoteasca ...
Bucuresti, 2016 - Salam de biscuiti

Salam de biscuiti


Ingrediente- 1litru lapte- 1 kg biscuiti simpli- margarina 250gr- 11 linguri de zahr- 5 linguri cacao- esenta de rom- 700 gr rahat- 50 g nuca de cocosCum se prepara:Se rup biscuiti in bucati potrivite intr-un vas mai mare, se taie rahatul fasii.Separat se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana cand se topesc. Se da vasul de pe foc si de adauga cacao si se amesteca pana nu mai raman cocoloase. Se mai da intr-un clocot si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti, rahatul taiat stafidele si nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza cu laptele fiert margarina si zaharul (care trebuie sa fie un pic caldut - NU fierbinte!). Pentru aceasta ...
Bucuresti, 2016 - Piscoturi de casa

Piscoturi de casa


Ingrediente:- 250g unt, margarina sau untura- 4 linguri de zahar- 2 galbenusuri- un varf de cutit de bicarbonat- 2 linguri de apa- 500 g fainaCum se prepara:Se pregateste aluatul de piscoturi intr-un castron in care se freaca untul cu zaharul, peste care se adauga galbenusurile, bicarbonatul si apa.Faina se incorporeaza treptat in compozitie pana cand obtinem un aluat potrivit. Se forneaza piscoturile cu o forma care se gaseste in comert si se ataseaza la masina de tocat, se aseaza unul langa altul intr-o tava unsa.Se dau la cuptor pana cand se rumenesc. Se pudreaza cu zahar vanilat....
Bucuresti, 2016 - Negresa

Negresa


Ingrediente:- 300g zahar- 150 ml ulei- 300 ml lapte cald- 350g faina- 1 lingura bicarbonat- 3 linguri gem- 1 ou- 3 plicuri zahar vanilat- 3 linguri cacao - esenteCum se prepara:Intr-un castron adaugi oul cu zaharul tos si cel vanilat, dupa care amesteci cu mixerul pana se albeste compozitia.Se adauga ulei cate putin, la fel faci si cu laptele cald dupa care se pune si faina apoi se amesteca bine totul. La sfarsit se adauga bicarbonatul ne stins, gemul, cacao si esentele dupa care amestecam bine bine.Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se baga la cuptorul incins timp de 30 minute.Se poate decora cu ciocolata topita. ...
Bucuresti, 2016 - Pandispan cu visine

Pandispan cu visine


Ingrediente:- 4 oua- 1 cana de zahar- 1/2 cana ulei- 5lg faina- 1/2 plic praf de copt- visine proaspete sau la borcan- 20 g unt- 70 g biscuiti simpliCum se prepara:Tava dreptunghiulara se unge cu unt si se catuseste cu biscuitii macinati.Puneti apoi in tava visinele, odata facut acest aranjament se pune aluatul de mai jos.Pentru blat se bat bine intai ouale cu zahar, uleiul se adauga putin cate putin si la urma apoi, tot treptat, se adauga faina amestecata cu praful de copt.Tava cu pandispan se pune in cuptor circa 20 de minte. Scoateti dupa ce ati facut testul cu scobitoarea. Cand s-a racit prajitura o raturnati pe un platou si o taiati sub forma de romburi....
Bucuresti, 2016 - Gris cu lapte

Gris cu lapte


Ingrediente:- 1/2 lapte- 30 g zahar- 30 g gris- zahar vanilat- scortisoaraCum se prepara:Laptele se fierbe impreuna cu zaharul vanilat. Cand laptele incepe sa colocteasca se adauga putin cate putin grisul. Se amesteca in continuu si se lasa la fiert cam 10 minute. Se lasa sa se raceasca dupa care se presara deasupra scortisoara....
Bucuresti, 2016 - Prajitura cu miere si nuci

Prajitura cu miere si nuci


Ingrediente:- lapte 120 ml- drojdie uscata - zahar 200 g- faina alba 350 g- 1 ou- 80 g unt- un varf de lingurita de sare- 250 g nuci- 5 linguri miereCum se prepara:Laptele cald se amesteca cu 2 lingurite de zahar si 1 lingurita de drojdie uscata, lasat 10 minute la loc cald.Intr-un bol puneti faina, oul si sarea. Adaugati compositia de lapte cu drojdie. Amestecati si pe parcurs mai adaugati untul topit. Se va forma un aluat foarte placut si nelipicios, il mai framantati pe masa cam 5 minute. Lasati aluatul in bol, il acoperiti cu un prosop si lasati sa creasca 1 ora. In acest timp se pregateste umplutura. Nucile se maruntesc si se amesteca cu 200 g zahar.Adaugati mierea si ...
Bucuresti, 2016 - Papanasi

Papanasi


Ingrediente pentru papanasi:- 500 g branza de vaci- 70 g zahar tos- 200 -250 g faina- ulei pentru prajit- un praf de sare- coaja rasa de la 1 lamaie optional- 2 oua-1 lingurita bicarbonat de sodiu sau un plic praf de copt stins in doua lingurite de zeama de lamaieMod de preparare:Amestecam branza cu galbenusurile zaharul, sarea, coaja de lamaie optional si cam 180 g faina si bicarbonatul. Framantam bine, apoi adaugam albusurile batute spuma, amestecam si la sfarsit mai adaugam si restul de faina si framantam pana se dezlipeste de pe maini.Formam gogosele din aluat, iar in mijlocul fiecarei gogosele facem cate o gaura. Pe langa acestea mai facem si bilute care vor forma practic ...
Bucuresti, 2016 - Tort sarlota

Tort sarlota


Ingrediente:- 8 oua- 100 g zahar- 200 ml lapte - 3 foi de gelatina- 20 g cacao- 300 g frisca- 1 pachetel de zahar vanilat- 40 g rom- 40 g zahar pudra- 100 g frisca- 100 g fructe zaharateMod de preparare:Se amesteca bine ouale, laptele si zaharul, apoi se bat cu telul, se pun la foc si se lasa sa fiarba, amestecand tot timpul. Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se ia de pe foc si se amesteca pana se racoreste. Se amesteca apoi cu 300 g frisca batuta cu 40 g de zahar pudra. Se adauga romul si vanilia. Se toarna intr-o forma rotunda si se da la rece.  In momentul servirii, se scufunda forma cateva clipe in apa calda, se rastoarna pe platou si se decoreaza cu ...
Bucuresti, 2016 - Chec bicolor

Chec bicolor


Ingrediente:- 3 oua- 10 linguri cu zahar pudra- 12 linguri rase cu faina- 15 linguri cu unt- 1/2 pachet de praf de copt- 1 pachet de zahar vanilat- 1 lingura cu nescafe- putina sareMod de preparare:Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu zaharul si se bat la caldura pana se obtine o crema consistenta. Se adauga cate putina faina si unt pana se termina toata cantitatea, apoi praful de copt si, usor, se inglobeaza si albusurile spuma. Se imparte compozitia in doua parti egale, adaugand in prima vanilie iar in a doua nescafe-ul. Se unge o forma cu unt si se varsa alternativ cele doua paste pentru a imbina culorile in mod armonios.  Se coace ...
Bucuresti, 2016 - Budinca de zmeura

Budinca de zmeura


Ingrediente:- 600 m de suc de zmeura- 200 gr. zahar - 50 gr. de unt- 150gr migdale sau nuci- 100 gr franzela inmuiatat in lapte- 4 ouaMod de preparare:Se strecoara printr-un tifon atata zmeura pana se obtin 600 ml de suc, care se fierbe cu zaharul pana se leaga bine. Se freaca untul spuma, se adauga migdalele sau nucile taiate in lung, franzela inmuiata in lapte, galbenusurile, siropul racit si albusurile spuma.Se coace in forma de unsa cu unt si tapetata cu pesmet, la foc potrivit. Se poate folosi sirop din comert. ...
Bucuresti, 2016 - Bezele de ciocolata

Bezele de ciocolata


Ingrediente:- 2 albusuri- 140 g zahar pudra- 1 praf de vanilie- 100 g cacao- 100 g migdaleMod de preparare:Se bat albusurile cu zaharul timp de 20 minute, se adauga vanilia, cacaua si migdalele pisate. Se bat bine toate acestea, apoi se toarna in tava unsa si imbracata in hartie mici gramajoare cu lingurita sau cu spritul. Se coc la foc moale si se scot de pe hartie numai cand s-au racit. ...
Bucuresti, 2016 - Mere la cuptor

Mere la cuptor


Un desert delicios si foarte usor de preparat. Ingredientele necesare:- 8, 9 mere potrivite,- o bucatica de unt,- zahar vanilat- si daca doriti cu cat mai multa aroma o esenta de rom.Mod de preparare:Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc la mijloc de seminte. In gaura din mijlocul marului se pune putin unt si zahar vanilat.Merele se pun intr-un vas ena uns in prealabil cu putin unt.Se lasa la cuptor in jur de 45 minute.Daca doriti puteti pune si putina frisca.Bon apetit!...
Bucuresti, 2016 - Salata de fructe

Salata de fructe


Ingrediente: - Banane - Portocale - Mere - Ananas (îl găsiţi la conservă, tăiat bucăţele) - Kiwi - Frişcă - Bucăţele de ciocolată de mentăMod de preparare: Se taie fructele in bucăţele şi se amestecă într-un vas încăpător. Salata de fructe se va servi cu frişcă de-asupra şi o bucăţică de ciocolată de mentă pentru un o aroma mai desavarsita.Pofta buna!...
Bucuresti, 2016 - Prajitura cu visine si ciocolata

Prajitura cu visine si ciocolata


Ingrediente:- 10 oua- 200g ulei- 2 cani zahar- 2 cani faina- 2 lingurite rom- 1 ciocolata simpla- 1 tub frisca- 1 borcan gem visine- visine - 2 lingurite cacaoCum se prepara prajitura cu visine si ciocolata:Se bat albusurile cu zaharul spuma, galbenusurile se amesteca cu uleiul si romul, apoi se adauga la spuma si cu o lingura de lemn se amesteca usor compozitia presarand cacao si faina pana se inglobeaza in compozitia de blat. Se unge o tava cu ulei si se toarna blatul, se pune la foc 25-30 minute. Se pune blatul pe un platou si se lasa la racit.Se pune un strat subtire de gem deasupra, iar apoi se orneaza cu frisca si cu fructele.Peste frisca se rade ciocolata pentru a ...
Bucuresti, 2016 - Briose cu ciocolata si visine

Briose cu ciocolata si visine


Ingrediente:- 80 g ciocolata - 120 g zahar- 75 g unt moale- 4 oua- 30 g faina- 2 lingurite praf de copt- 3 linguri lapte - 200g nuci- 200 g visine proaspete sau congelate- sareMod de preparare al brioselor cu ciocolata si visine:Se bate untul cu 100 g zahar. Separati ouale, galbenusurile le puneti pe rand in unt apoi puneti faina amestecata cu praf de copt. Adaugati laptele, nucile si alunele.Omogenizati totul si pregatiti visinele. Incinge-ti cuptorul la 175 grade C .Albusul se bate cu un praf de sare si se inglobeaza in aluat.Tapetati formele de briose cu 12 suporturi de hartie. Se introduce aluatul si se repartizeaza deasupra visinele.Se coc 25 minute....
Bucuresti, 2016 - Budinca de gris

Budinca de gris


Ingrediente budinca de gris:4 linguri gris 1 l lapte 3 linguri zahar tos 4 oua 150 g zahar pudra 1 praf zahar vanilat coaja rasa de lamaiMod de preparare:In cratita in care clocoteste laptele, se toarna grisul in forma de ploaie si se amesteca mereu cu lingura de metal, sa nu se faca cocoloase. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca. Intre timp, se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga grisul racit, vanilia, coaja rasa de lamaie si albusurile batute spuma tare. Se toarna intr-o forma sau intr-o cratita unsa bine cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace la foc potrivit....
Bucuresti, 2016 - Placinta cu struguri

Placinta cu struguri


Toamna, dupa cum bine se stie este anotimpul fructelor si legumelor.Daca doriti sa va surprindeti intr-um mod placut culinar familia incercati placinta cu struguri.Ingredientele necesare pentru blat:- 250 g faina - 150 g branza de vaci - 75 g zahar - 1 ou - 6 linguri ulei - 2 lingurite praf de copt - 1 praf de sare Ingredientele pentru umplutura:- 2 oua - 100 g cascaval- 100 g zahar - 200 g struguri rosii- 500 g gris - 200 g struguri verzi - 1 coaja rasa de lamaieMod de preparare:1. Branza de vaci se amesteca cu zahar, sare, ou, ulei, faina, praf de copt, pana se formeaza un blat elastic, apoi se da la rece; 2. Galbenusurile se separa de albusuri, Galbenusurile se bat cu ...
Bucuresti, 2016 - Budinca de orez cu visine

Budinca de orez cu visine


Ingrediente:- 300 g orez- 200 g zahar-1 l lapte- 1 plic praf budinca de vanilie- 4 oua - 1 esenta de vanilie- 300 g visine- 1 lingura pesmetMod de preparare:Orezul se fierbe cu laptele si un praf de sare pana se leaga, apoi se lasa la racit. Visinele se curata de samburi si de codite si se pun la scurs. Dupa ce orezul cu lapte s-a racit, se adauga galbenusurile unul cate unul, praful de budinca si se amesteca. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, esenta de vanilie si se bate in continuare, dupa care se incorporeaza usor in amestecul de orez. Se toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa si tapetata cu pesmet. Se pun visinele peste orez si se introduce forma la cuptor ...
Bucuresti, 2016 - Checul dietetic

Checul dietetic


Checul dietetic se prepara foarte rapid si are putine calorii.Ingrediente:- 50 g faina - 4 oua - 120 g zahar - 1 pachet zahar vanilat - 50 g amidonMod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga pe rand faina, amidonul si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se toarna in forma de chec si se coace la foc slab. Pofta buna !...
Bucuresti, 2016 - Gogosi din gris cu mere si stafide

Gogosi din gris cu mere si stafide


Sunt cele mai delicoase gogosi. Recomandat daca vreti sa mancati ceva delicios la desert.Ingrediente-60 g gris -20 g stafide -30 g unt -100 g lapte -un ou -10 g zahar -30 g mere-zahar pudra Mod de preparare:1. Se fierbe grisul cu laptele si zaharul, se lasa putin sa se raceasca, apoi se adauga un ou, merele curarate si taiate cuburi foarte mici, stafidele si se amesteca totul bine. 2. Din aceasta compozitie se ia cate o lingura plina si se pune la prajit in tigaie, cu unt fierbinte, intorcand gogosile pe ambele parti. ...
Bucuresti, 2016 - Clatite cu sirop de ciocolata

Clatite cu sirop de ciocolata


De ce ai nevoie pentru a prepara desertul pe placul celor mici, dar si a celor mari:- 250 g de faina- 2 lingurite de unt- 2 oua- 3 linguri de zahar tos- un pliculet praf de copt- un praf de sare- 250 ml de lapte Mod de preparare:1. Se pune laptele intr-un vas mare, se adauga zaharul tos, un praf de sare, ouale, untul si se amesteca totul cu un mixer pana la omogenizare.2. Intr-un castronel se amesteca faina cu praful de copt  si se adauga acest amestec peste compozitia preparata inainte. Se amesteca din nou toata compozitia.3. Se ia cu un polonic potrivit compozitie pentru clatite, se intinde intr-o tigaie si se lasa la prajit pe o parte pana se rumeneste, apoi se intoarce ...
Bucuresti, 2016 - Banana cu biscuiti vanilati

Banana cu biscuiti vanilati


Ce ingrediente va trebuie pentru a prepara aceasta mancarica delicioasa pentru bebelusi? Se poate prepara foarte usor daca aveti:- 1, 2 banane- 500 g faina- 200 g zahar pudra- un cubulet de unt- 250 ml de lapte- un varf de cutit de parf de copt. Mod de preparare:1. Se fierbe laptele si se lasa la racit.2. Faina se amesteca cu zaharul pudra, apoi se adauga laptele si untul.3. Se framanta un aluat la care se adauga varful de cutit de praf de copt.4. Se intinde aluatul pe masasi si se taie biscuitii in forma dreptunghiulara.5. Se tapeaza o tava cu faina, se pun biscuitii si se coc la cuptor, la foc potrivit.6. Dupa ce sa racesc biscuitii se dau prin masina de tocat.7. Bananele ...
Bucuresti, 2016 - Tarta cu capsuni

Tarta cu capsuni


Pentru a obtine 6 portii de tarta cu capsuni aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:Pentru a realiza aluatul aveti nevoie de :50 grame unt175 grame de faina50 grame de margarinaUn galbenus de ou2 lingurite de zahar finPentru a realiza umplutura tartei cu capsuni :450 grame de capsuni proaspete, foliate300 ml de lapte25 grame de fainaUn ou plus inca un galbenus50 grame de zaharFrunze de menta pentru ornarea tarteiEsenta de vanilie dupa gustul fiecaruia (este recomandat sa nu se exagereze)Mod de preparareInainte de a coace tarta cu capsuni acordati-i cuptorului 20 de minute sa se incalzeascaAmestecati pana devine un aluat care se sfarama urmatoarele : faina, margarina si untul. ...
25 articole in categoria Dulciuri
Cautari in categoria Dulciuri::
dulciuridulciuri covasnaretet dulciuri
cintec despre dulciuri
Link-uri sponsorizate

Pantofi Dama
   Articole din aceeasi categorie
Ecler cu ciocolata

Ecler cu ciocolata


Se pune margarina cu apa si sarea la foc. ...
Galuste cu prune

Galuste cu prune


Se fierb cartofii curatati de coaja si taiati in cubulete. ...
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti


Se rup biscuiti in bucati potrivite intr-un vas mai mare, se taie rahatul fasii...
Piscoturi de casa

Piscoturi de casa


Se pregateste aluatul de piscoturi intr-un castron in care se freaca untul cu zaharul, peste care se ...
Negresa

Negresa


Intr-un castron adaugi oul cu zaharul tos si cel vanilat, dupa care amesteci cu mixerul pana se albeste ...
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine


Pentru blat se bat bine intai ouale cu zahar, uleiul se adauga putin cate putin si la urma apoi, tot ...
Gris cu lapte

Gris cu lapte


Laptele se fierbe impreuna cu zaharul vanilat. Cand laptele incepe sa colocteasca se adauga putin cate ...
Prajitura cu miere si nuci

Prajitura cu miere si nuci


Laptele cald se amesteca cu 2 lingurite de zahar si 1 lingurita de drojdie uscata, lasat 10 minute la ...
Papanasi

Papanasi


Papanasi.Ingrediente: - 500 g branza de vaci - 70 g zahar tos - 200 -250 g faina - ulei pentru ...
Tort sarlota

Tort sarlota


Tort sarlota.Ingrediente: - 8 oua - 100 g zahar - 200 ml lapte - 3 foi de gelatina - 20 g cacao - ...
   Cele mai noi articole
Octavia Geamanu a nascut un baietel

Octavia Geamanu a nascut un baietel


Octavia Geamanu a nascut un baietel de nota 10 in dimineata zilei de 20 noiembrie 2016. Baietelul si ...
Andreea Banica a nascut un baietel perfect sanatos! Iata prima imagine cu bebelusul!

Andreea Banica a nascut un baietel perfect sanatos! Iata prima imagine cu bebelusul!


Andreea Banica a nascut un baietel perfect sanatos. In jurul orei 4.00, astazi, 16 noiembrie 2016, Andreei ...
Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile


Psihologul Clinician Carmen Hotar, Presedinte al A.R.I.C.A., considera ca orice absolvent de Psihologie, ...
Andreea Balan a nascut o fetita de nota 10

Andreea Balan a nascut o fetita de nota 10


Andreea Balan a nascut o fetita de nota 10. Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi ...
Portret de scolar in Sun Plaza

Portret de scolar in Sun Plaza


Stiti fotografiile din clasa intai? Vi le mai amintiti? Cand venea un fotograf la scoala, ne aseza intr-o ...
Cei mai de succes oameni

Cei mai de succes oameni


Cei mai de succes oamei pe care i-am cunoscut, sunt cei care asculta mai mult decat vorbesc. Proverb ...
Nu spune putin in vorbe multe

Nu spune putin in vorbe multe


Nu spune putin in vorbe multe, ci mult in vorbe putine. Proverb despre comunicare de Pitagora...
Scrie pentru a fi inteles

Scrie pentru a fi inteles


Scrie pentru a fi inteles, vorbeste pentru a fi ascultat, citeste pentru a creste.Proverb despre comunicare ...
Suna Clopotelul la Scoala de Muzica Boem Club

Suna Clopotelul la Scoala de Muzica Boem Club


Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, in parteneriat cu ...
Top 5 recomandari de produse pentru copilul tau in toamna

Top 5 recomandari de produse pentru copilul tau in toamna


Si cum noi ne-am rasfatat toata vara cautand costume de baie si rochii de dama, a venit momentul in ...
   Evenimente viitoare
Ne gasesti pe:
CopiiSiMamici.ro Google+CopiiSiMamici.ro RSS CopiiSiMamici.ro pe Facebook
CopiiSiMamici.ro pe Twitter
Sarcina pe saptamani
Galerii Foto
Analize sarcina
Diversificarea alimentatiei
Citate
Teme abordate
Copii
Mame
Sarcina
Nastere
Educatie
Dictionar
Dictionar De Vise
Alte informatii:
CONTACT si PUBLICITATE pe site
Despre Noi
Informatii Cookies
Iti mai oferim:
Coloreaza Online
Planse de Colorat
Videoclipuri
Calculator Sarcina
Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
Calculator Calorii
Calculator: Baietel sau Fetita
Calculator Varsta
Emoticoane Facebook
Evenimente
Copyright © 2009 - 2015 SC STILART SOFTWARE SRL - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare