• 2017 - Ciorba de pui a la grec

    Ciorba de pui a la grec



    Ingrediente:- 1 piept de pui cu os, - 2 cepe, - 4 morcovi, - 2 cartofi, - 1 pastarnac, - 4 galbenusuri de ou, - 300ml smantana, - sare, - mararMod de preparare:Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala.Dupa ce da primul clocot se aduna spuma, se mai lasa sa fiarba cam 15 minute si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand au fiert toate ingredientele(in jur de 30 min) ...

  • 2017 - Ciorba de legume

    Ciorba de legume



    Ingrediente:- 1 kilogram de cartofi- 2 cepe- 2 morcovi- 1 ardei grasi- o telina- 300 grame de mazare- 200 grame de porumb- bulion- sare- bors acru sau sare de lamaie- delicat- o legatura patrunjel- o legatura leusteanMod de preparare:Se curata legumele, se taie in diferite forme.Se pune apa la fiert in care adaugam ceapa tocata marunt,Celelalte legume vor fi inabusite intr-o cratita ...

  • 2017 - Ciorba de linte varza si carnaciori

    Ciorba de linte varza si carnaciori



    Ingrediente:- 1 legatura ceapa verde - 2 cartofi rosii - 2 carnaciori Merguez - 5-6 linguri linte - jumatate capatana varza alba - sare, piper verde, coriandru, ulei de maslineMode de preparare:- Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in putin ulei de masline, impreuna cu cei 2 carnaciori taiati feliute. - Dupa 6-7 minute se adauga varza tocata cubulete si lintea inmuiata ...

  • 2017 - Ciorba taraneasca cu legume

    Ciorba taraneasca cu legume



    INGREDIENTE1 ceapa2 morcovi 1 ardei gras2 cartofi1 radacina patrunjel1 felie telina1 dovlecel200 gr varza rosie200 gr mazare verde200 gr fasole boabe4 rosii150 ml ulei1 lingura faina2 linguri pasta rosii1 lingurita boia rosiesarepiperpatrunjel verdemarar verdefrunze telina2 linguri tarhon in otetMod de preparareLegumele se curata si se spala. Dovlecelul puteti sa il lasati cu coaja ...

  • 2017 - Ciorba de perisoare a la grec

    Ciorba de perisoare a la grec



    Pentru a prepara o ciorba delicioasa, intr-un timp scurt si fara prea multa munca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 kg carne tocata, 2 cesti orez, o ceapa, un albus de ou, 2 linguri unt, patrunjel verde, sare , piper, 2 oua, o lamiie.Mod de preparare:Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu mina ...

  • 2017 - Ciorba de burta

    Ciorba de burta



    Ingrediente: - 4 l de apa,- 1 kg de burta, - zarzavat de supa, - 2 foi de dafin, - 10 boabe de piper, - un morcov, - un patrunjel- o ceapa intreaga, - 2 linguri de otet, - 2 galbenusuri, - smantana, - hrean, - sare,- mujdei de usturoi. Mod de preparare:1. Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. 2. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un ...

  • 2017 - Ciorba radauteana

    Ciorba radauteana



    Ingrediente: - 6-7 pulpe sau 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau daca doriti 4 bucati piept de pui- 2 ardei capia sau grasi- 400 grame smantana- 4 morcovi- 2 radacini patrunjel sau pastarnac- usturoi- 5 galbenusuri de ou- otet- verdeata dupa gust- 1 cub Knorr GainaMod de preparare:In aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina se pun la ...

  • 2017 - Ciorba de afumatura

    Ciorba de afumatura



    Ingrediente- 1 ciolan de porc afumat- 2 oase de porc- 2 cepe mari- 2 ardei grasi- 1 telina- 1 pastarnac- 1 morcov- 250 ml bors- sare, piper, tarhon, patrunjelMod de preparareCiolanul afumat se pune la fiert in apa cam 2 ore, pana se inmoaie carnea si se desprinde de pe os.Oasele de porc se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata, ardeii grasi taiati in sferturi, telina in bucati ...

8 articole in categoria Ciorbe
Link-uri sponsorizate
8 articole in categoria Ciorbe

   Articole din aceeasi categorie