• 2017 - Oua umplute

    Oua umplute



    Ingrediente:- 6 oua- o cutie mica pateu de ficat - o jumatate pachet de unt - mustar- sare- piperMod de preparare: Se fierb tare ouale, se racesc sub jet de apa, se curata si se taie in doua pe lung. Galbenusul  se paseaza foarte bine cu o furculita. Se freaca spuma untul, se adauga galbenusul de ou si compozitia cutiei de pateu. Se amesteca foarte bina. Se adauga putin mustar, ...

  • 2017 - Crutoane cu cascaval

    Crutoane cu cascaval



    Ingrediente pentru crutoane cu cascaval:- 12 felii cascaval- 50 g unt- 12 felii franzelaCum se prepara crutoanele cu cascaval:Feliile de franzela se ung cu un strat subtire de unt si deasupra se aseaza feliile de cascaval taiate putin mai mici si mai subtiri decat feliile de franzela. Se introduc in cuptorul incins si se tin pana ce cascavalul se inmoaie. Se servesc calde....

  • 2017 - Creier de porc cu maioneza

    Creier de porc cu maioneza



    Ingrediente pentru creierul de porc cu maioneza:- 300 g creier de porc (sau de vita)- 250 g maioneza- 100 ml smantana- lamaie- mustar- sare- verdeata (patrunjel si marar)Cum se prepara creierul de porc cu maioneza:Creierul se fierbe, se strecoara si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie in felii care se aseaza pe platoul de servit, garnisit cu frunze de salata.Separat se ...

  • 2017 - Piftie de curcan

    Piftie de curcan



    Ingrediente pentru piftia de curcan:- carne de curcan- o ceapa- usturoi- piper boabe- 2 frunze dafinCum se prepara piftia de curcan:Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa, adaugati o ceapa, usturoiul, piperul boabe si doua foi de dafin si lasati sa fiarba la foc mic. Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cand carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o ...

4 articole in categoria Aperitive