Link-uri sponsorizate

Antalya destinatie de vis


2125 vizualizari
Antalya  destinatie de vis 2017
Link-uri sponsorizate
Antalya, considerata perla litoralului turcesc este un oras- statiune, unde se intalnesc variatii de relief dintre cele mai diverse, cu munti inalti, paduri bogate, cu rauri, cascade, dar si cu superba mare de un albastru cristalin.
Orasul Antalya a fost fondat in perioada elena, dezvoltandu-se foarte mult sub stapanirea romana, iar numarul de situri inca existente dovedeste cat de importanta era asezarea in epoca.
Clima este de tip mediteraneean, calda si uscata vara si temperata si ploioasa iarna.
Printe cele mai importante locuri de interes turistic din oras se numara Kaleici, centrul istoric al orasului care poarta amprenta multor civilizatii; Muzeul Antalya, unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume; Poarta Imparatului Hadrian, arcul ornamental din piatra construit in secolul II I.H. in onoarea Imparatului Hadrian; numeroase moschei.
Orasul Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara, bine cunoscute pentru frumusetea lor si pentru apa foarte limpede.
Antalya este un loc  unde poti gasi nenumarate magazine mai mari si mai mici, restaurante si localuri pe toate gusturile - de la cele cu specific international la cele traditionale - baruri, hoteluri.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu