Link-uri sponsorizate

Andreea Antonescu insarcinata in sase luni


2830 vizualizari
Andreea Antonescu insarcinata in sase luni 2017
Link-uri sponsorizate

Andreea Antonescu si iubitul ei Traian Spak au anuntat ca vor deveni parinti in curand. O veste care i-a luat prin surprindere pe toti cei care o cunosc.
Andreea are o relatie cu tatal copilului de mai bine de 4 ani si nu este deloc afectata de faptul ca relatia ei cu Traian nu este oficializata si nici de comentariile presei legate de acest subiect.

“Viata mea a fost intotdeauna pe prima pagina a ziarelor si asta nu tocmai cu voia mea. Imi doresc sa pastrez anumite lucruri pentru mine si familie, asa ca am preferat sa aman momentul anuntului cat de mult. In general, nu sunt adepta circului si nu am vrut sa transform un eveniment atat de important pentru mine intr-un spectacol media. Este un eveniment pur personal si imi doresc sa ramana asa.Deocamdata, avem programul incarcat cu alte pregatiri legate de copil si nu numai, mai ales ca eu nu mi-am neglijat nici cariera artistica. Am avut destul de multa treaba in sensul asta in ultima vreme. Inca mai studiem variantele de nume, nu ne-am hotarat, probabil il vom stabili in ultimul moment. Dar cautam un nume care sa inceapa cu litera “S”, pentru ca suna bine alaturi de viitorul ei nume de familie, Spak”, ar fi declarat vedeta.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu