Link-uri sponsorizate

Am voie sa fac tratament cu Botox in timpul sarcinii


5929 vizualizari
Am voie sa fac tratament cu Botox in timpul sarcinii 2017
Link-uri sponsorizate
In timpul sarcinii, cele mai multe gravide incep sa aiba o parere proasta despre corpul lor. Doamnelor, este normal sa observati ca trupul dumneavoastra sufera modificari deoarece in corp hormonii sufera la randul lor transformari iar dupa nastere totul va reveni la normal. Chiar si asa, multe gravide recurg la tratatamente estetice sau chiar operatii estetice pentru a se considera din nou frumoase.

Se pune problema urmatoare : Am voie sa fac tratament cu Botox in timpul sarcinii ? Orice gravida ar petrece un timp pentru a afla raspunsul.
Se pare ca Botox-ul nu dauneaza copilului dar nu veti avea nevoie de Botox in timpul sarcinii oricum deoarece corpul dumneavoastra retine mai mult apa acum, in timpul sarcinii. Concluzia este ca nu aveti nevoie sa va umflati buzele cu Botox sau alte zone ale corpului si fetei deoarece din cauza sarcinii oricum veti fi mai umflate datorita apei retinute in organism.

Cum Botox-ul se injecteaza in muschii fetei, nu are cum sa ajunga in vreun fel si la bebelus. Cu toate acestea, nu s-au efectuat studii pe aceasta tema si cei mai multi medici recomanda gravidelor sa astepte sa nasca si apoi sa recurga la astfel de tratamente cu Botox.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu