Link-uri sponsorizate

Alergia la praf


1922 vizualizari
Alergia la praf 2017
Link-uri sponsorizate

Aproximativ 20% din populatia lumii prezinta sensibilitate la praful din casa. Primavara este momentul in care natura reinvie, copacii infloresc, florile multicolore imbraca spatiile verzi, totul capata culoare si viata. Insa nu trebuie uitat faptul ca primavara este si anotimpul propice aparitiei alergiilor.

Care sunt cauzele alergiei la praf?

Alergia la praf apare atunci cand sistemul imunitar al organismului considera, in mod eronat, ca organismul este atacat de un factor extern nociv. In mod normal, sistemul nostru imunitar produce anticorpi pentru a proteja corpul impotriva bacteriilor, a virusurilor sau a substantelor toxice.
Praful de casa este un amestec de substante. Poate sa contina fibre de tesaturi, particule de piele umana descuamata, peri de animale, fiinte microscopice numite acarieni, bacterii, resturi de gandaci de casa, spori de mucegai, particule alimentare si alte resturi.
Dupa ce corpul creaza anticorpul responsabil de alergia la praf, acest tip de alergie este instalat pentru totdeauna. Atunci cand inhalam fecalele microorganismului, sistemul nostru imunitar raspunde, producand o inflamare a cailor respiratorii.

Simptomele alergiei la praf ?

- conjunctivita alergica
- astmul alergic
- stranutul
-lacrimarea ochilor, inrosirea acestora si persistenta senzatiei de mancarime
- tuse
- presiune si durere faciala

Tratament naturist:

Infuzie din muguri de coacaz negru, trateaza rinitele alergice, astmul alergic, edemul Quicke, urticariile.
Decoctul de ceapa, sucul de ceapa, ceaiul de ceapa, au efect antiseptic, emolient in infectii faringiene, astm alergic.
Ceai de coada soricelului, infuzie sau inhalatii, trateaza rinosinuzitele alergice.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu