Link-uri sponsorizate

6 motive pentru care plang bebelusii


3351 vizualizari
6 motive pentru care plang bebelusii 2017
Link-uri sponsorizate
Prin plans bebelusul poate sa-ti comunice nevoile sale si ce vrea de la tine. Cand un bebelus incepe sa planga si nu-l poti impaca cu nici o jucarie inseamna ca vrea sa-ti transmita unul din multele lucruri cum ar fi:

1. Ii este foame
Cand bebelusul tau incepe sa planga incearca mai intai sa vezi daca ii este foame. Copii foarte mici trebuie hraniti foarte des si plang cand stiu ca este momentul mesei, asa ca nu poti uita niciodata ora mesei celui mic pentru ca are el grija sa-ti aduca aminte.

2. Este obosit
Un bebelus daca a fost foarte solicitat, a luat parte la mai multe activitati sau a primit multi vizitatori care l-au agitat, ar putea deveni foarte nelinistit si sa planga aparent fara motiv, asa ca du-l intr-un loc linistit si incerca sa il adormi.

3. Starea de disconfort
Asa cum nici tu nu te simti bine in anumite haine pe care le porti si bebelusul tau poate suferi de aceeasi problema. Daca scutecul este ud sau hainele prea stramte unii bebelusi pot fi deranjati si altii nu. De acceea, de cate ori ori bebelusul tau plange, nu strica sa-i verifici scutecele si hainutele.

4. Durere
Daca bebelusul tau plange fara motiv, adica este schimbat si alaptat si el tot plange atunci copilul ar putea fi bolnav si trebuie dus urgent la doctor. Plansetul unui bebelus bolnav suna diferit fata de cel care iti spune ca ii este foame sau ca trebuie schimbat. In curand vei invata sa deosebesti aceste sunete si sa-ti dai seama cand copilul tau este bolnav.

5. Apar dintisorii
Unii copii pot fi mai sensibili si sufera mai mult decat altii, insa in general toti devin agitati si plang de durere atunci cand apar dintisorii. Ca sa fii sigura ca agitatia copilului este din cauza dintisorilor, incearca gingiile lui usor cu degetul. S-ar putea sa descoperi astfel ceva rigid, care nu poate fi decat un nou dintisor.

6. Probleme cu burtica
In medie toti bebelusii sufera de cumplita durere a colicilor. Dar daca totusi bebelusul tau nu da semne ca ar avea colici dar totusi este agitat dupa masa, exista posibilitatea sa fie balonat, gazele provocandu-i dureri abdominale. Ajuta-l sa le elimine asezandu-l pe spate cu picioarele ridicate, facand bicicleta in aer.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu